Clipuri de prezentare

Producție video


Ai o afacere și vrei să o promovezi? Îți dorești să fii cunoscut iar clienții să revină mereu la tine?


Noi iti oferim ajutor pentru a-ti indeplini scopul. Una dintre metodele de promovare este sa optezi pentru o prezentare video despre afacerea ta! Un film explicativ care salută clientul, spune cateva informații despre afacerea ta si prezinta locatia si serviciile oferite, reprezinta un prilej bun de a crea un climat prietenos si de incredere pentru clientii tai. De asemenea, video marketingul capteaza astazi retelele sociale si site-urile web datorita impactului vizual pe care il creaza si beneficiile aduse companiilor sau afacerilor care doresc sa ofere informatii, ca mai apoi sa stabileasca legaturi cu potentialii clienti. Conform unor statistici, consumatorii au cel putin 64% mai multe sanse sa cumpere un produs sau serviciu, in urma vizionarii unui video. Noi mai avem multe idei de promovare, daca ti-am trezit interesul, nu ezita sa ne contactezi!


De ce să alegi promovarea video?

Viitor

Până în 2019, videoclipurile vor reprezenta 80% din traficul pe internet la nivel mondial.

Rețelele de socializare

Facebook generează în medie cam 8 miliarde de vizionări video pe zi iar conținutul video este tot mai bine promovat, mai ales pe dispozitivele mobile.

Trafic pe website

64% din persoanele care vizionează clipul video intră pe site-ul companiei respective.

IMPACT mai mare

Aproape 50% dintre utilizatorii de internet caută videoclipuri legate de un produs, locatie sau serviciu înainte de a-l cumpara/vizita.