0747 761 287 contact@graphicpedia.ro Suceava, România
cum obtii backlinkuri de calitate

Cum să obţii backlink-uri de calitate

Este evident ca un backlink de calitate este foarte important pentru SEO, cu toate acestea, intrebarea este cum le putem obtine ? Backlinkurile sunt semnificative pentru SEO, deoarece motoarele de cautare precum Google, ofera o pozitionare mai buna site-urilor care au un numar mare de backlink-uri de calitate. Prin urmare, atunci cand motoarele de cautare analizeaza semnificatia unui site prin cuvintele cheie, nu doar numarul backlink-urilor sunt importante ci si calitatea acestora.

Cand un backlink provine de la un site cu, continut legat de site-ul dvs. acest backlink este mult mai relevant pentru site-ul dvs. si motorul de cautare. Backlink-urile de pe site-urile cu alt tip de continut sunt considerate mai putin relevante pentru site-ul nostru, prin urmare, daca avem o relevanta mai mare, backlink-ul va fi de calitate.

De exemplu, daca un webmaster are un site care se ocupa cu vanzarea jocurilor video, si a primit un backlink de la un site de jocuri, relevanta este mult mai mare in evaluarea motorului de cautare decat, daca ar fi primit un backlink de la un site despre caini. Prin urmare, relevanta site-ului legatura este foarte importanta.

Directoare de articole sau forumuri
De obicei motoarele de cautare folosesc indexul blogurilor si al forumurilor in cautari, aceasta este o modalitate pentru a obtine un backlink de calitate folosind text ancora relevant pentru site-ul nostru. Postarea unui link pe forum este mult mai usoara decat prezentarea unui articol in directoarele de articole, dar si acestea sunt foarte bune pentru backlinkuri de calitate. De asemenea puteti lasa comentarii pe bloguri „dofollow” folosind cuvinte cheie ca username.

Cum sa obtii backlink-uri de calitate
Backlinkuri de pe site-uri cu Page Rank mare
Incercati sa obtineti backlinkuri de pe site-uri cu Page Rank mare, fie ca faceti schimb de linkuri sau cumparati un link pe site-ul respectiv (cel mai bine este sa cumparati). Pentru a verifica Page Rakul unui website folositi PRCHECKER.

Backlinkuri de pe site-uri .edu sau .gov
Aceste site-uri sunt considerate ca prioritare in ochii Google. Sa presupunem ca doua site-uri au acelasi PageRank dar unul dintre ele este .ro iar celalalt este un site .edu sau .gov. Google va pune mai multa importanta pentru un backlink de la .gov sau .edu in comparatie cu site-ul.ro. Pe siteul Fiverr am gasit servicii contra cost care ofereau backlink-uri de pe site-uri .edu si .gov. Aveti aici un link. Am sa vorbesc mai mult despre obtinerea backlink-urilor de pe site-uri .edu sau .gov intr-un viitor articol.